sobota 14. prosince 2013

Vánoční číslo
PRAVÉHO DOMÁCÍHO ČASOPISU
letí přímo k vám…..

Když se řekne slovo Vánocevybaví se mi spousta pěkných zážitků. 
Patří k nim bezesporu tradice, dobré jídlo, ale také specifické chutě či vůně typické pro toto období. 
A i pro tuto slavnostní událost, jsem sestavil menu , pro tento smysluplný časopis,
které všechny tyto smysly vánoc obsahuje.


 


Začneme receptem na "rybí" polévku, kde tradičního kapra nahrazuje mořská řasa Nori. Silný vývar kořenové zeleniny doplňuje omáčka Shoyu a náhražku jiker zde tvoří jáhly obarvené v kurkumě. Hlavní chod zastupuje tradici českých vánoc v podobě houbového kuby. Pšenice špalda v kombinaci s houbami a uzeným tempehem vám příjemně provoní vánoční podvečer. Jako dezert bych velice rád představil zcela "nový" recept, který speciálně vznikl pro tuto slavnostní příležitost. Stal se jím tradiční moučník italského původu panna cotta z netradičních surovin. Běžnou smetanovou chuť zde vytváří ovesná smetana s doplňkem sušeného ovoce, kokosu, mandlí a voňavého koření. Vše výtečně doplňuje zredukovaná brusinková šťáva s lesním ovocem.


Co v časopisu mimo jiné najdete:

 ·         vlastní výrobu netradičních dárků
·         odkazy a inspirace kde zajímavé dárky nakoupit
·         o kouzlu aromaterapie
·         jak nakrmit v zimě ptáčky

……a řadu dalších skvělých témat 


Časopis je k dispozici v prodejnách zdravé výživy od Brna až po Prahu ale nejen tam.
Distribuci zajišťuje firma Country Life kde ho také pravidelně najdete
Více informací najdete na http://www.pravydomaci.cz/ nebo na FB.




Žádné komentáře:

Okomentovat